Yksi suoraan paariin


Mauno jaksaa edelleen olla kiinnostunut pingispalloista. Pääosin niitä tiputellaan kupista pöydälle ja pöydältä lattialle, ja sitten odotellaan, että henkilökunta nostelee ne takaisin.


Joskus oikein villiinnyttäessä palloa voidaan kuljetella myös lattialla, loikkia sen perään, vaania, heittää kuperkeikka, juosta tunnelista tai rymistellä muuten vaan. Joskus myös henkilökunta osallistuu perinteisellä jalkapallotyylillä.

Kommentit

 1. Meitsi laittoi hiiren uimaan vesikuppiin eilen. Ihminen ei huomannu mitään ennenku vesi on värjäytyny ihan punaiseksi :-D Oli hienoo!

  Sit se hiiri lähti vissiin yöksi kuivuu jonnekin, koska se oli ihan freesi ny aamulla taas. Tunsin tietty että se on sama hiiri, koska olin purrut siltä persiin pois. Oonkin aika kova jätkä!

  VastaaPoista
 2. Vitsit Harmaa, vähänks oot ollut näpsäkkä! Hyvä idea, pitää toteuttaa joskus. Oot kyl kova kolli kun persuuksista oot hiirua purru.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin pelataan usein jalkapalloa kissa vs. ihmiset. Pelin säännöt eivät ole oikein selvinneet ihmisille. Välillä vain ihmisten kuuluu pelata ja kissan valvoa peliä. Sitten on pelejä, joissa kissan kuuluu singahdella ja riehua ja häiritä ihmisiä mahdollisimman paljon: pallo mulle ja äkkiä! Joskus taas ihminen ja kissa pallottelevat palloa edestakaisin, jopa hämmästyttävän pitkiä aikoja. Se on kaikista hienoin pelimuoto, mutta koskaan ei voi tietää, mikä pelaustapa tänään on in vai onko mikään. Yleensä pingispallo vaatii kyllä ihmisen mukaan leikkiin, C leikkii harvoin sillä yksinään, korkeintaan huitasee jonnekin ohimennessään.

  VastaaPoista
 4. Teilläkin syödään näemmä Neroista. :)

  Raggis-poika Rukkanen osaa myös arvostaa designia ruokakupeissaan ja lähettää terveisiä vai lienevätkö ennemminkin purrrrrveisia. Vesikipoksi ei sitten kyllä enää musta Teema kelvannut vaikka ruoat Neroista menevätkin näppärästi.

  VastaaPoista
 5. Juu, meillä on nerolle Nerot ollut jo valmiina odottamassa poitsun kotiutumista aikanaan. Hyvin on kelvannut. Yhdessä on märkäruoka, yhdessä raksut ja yhdessä vesi. Joskus jos joku on tiskissä tai muuten varattu niin sitten on Teema-kippo lainassa ja hyvin kelpaa sekin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!