Kohta sattuu Maunoa leukaan...


Tässä olisi voinut käydä huonosti, mutta onneksi Mauno selätti penteleen.

Kommentit

 1. Oot sä aika älykäs, Mauno. Mut katotaas, miten sun käy matolääkkeen kans! Hra Harmaalla on pari vinkkiä, mitä ei AINAKAAN kannata tehdä...

  VastaaPoista
 2. Meille hankittiin taannoin semmoinen kuminauhan perässä roikkunut vinkuva pöllö. Ihmisväen hieman avustaessa leikkimistä, sinkosi pöllö melkein ensimmäisellä leikkikerralla Oppua naamaan aika kovalla voimalla. Sen jälkeen sitä lelua piti juosta karkuun, mokomakin tappajapöllö. Myöhemmin siitä tuli lemppari, eikä se enää edes vingu, kun sitä on niin paljon riepotettu.

  VastaaPoista
 3. Joo, noi kuminauhalelut on petollisia. Välillä kloppasee ihan kunnolla ottikkoon, niin Maukulaista kuin henkilökuntaakin. Onneksi suhteellisen tasapuolisesti molemmat on saanut osansa.

  VastaaPoista
 4. Hitsit, mikä otsikko - me luultiin, et Mauno on tehny jotain pahaa ja henkilökunta kurittaa... :-)

  Ainahan sitä jotain pientä voi, ihan vaan, että pysyy ihmiset hereillä. Mut hyvä, että tällä kertaa oli vaan toi hiirinyrkkeilyjuttu tassun alla. Ja totta, se voi kopsahtaa nenuun!

  Paipait Maunolle ja orjalle lämmintä kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Meillä on samanlainen lelu! Annilla oli tapana nostella sitä tuolilla maaten (oli sijotettu tuolin viereen). Jotain hauisjumppaa vissii. ;)

  VastaaPoista
 6. Meillä ei paljon jumppailla, lattialla maataan ja toisella tassulla ehkä vähän hipelletään.

  Eilen yritin ottaa videolle kun herra makaa keittiön pöydällä piiitkänä suikurana ja rämppää kipossa olevia pingispalloja. Ettei enää viitsi edes istua vaan maaten pitää leikkiä. No, herrahan nousi heti kun kamera lähestyi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Törkeän hieno vessa

Kissanruokaa kotiinkuljetuksella - helppo homma?

Lyyra kolme vuotta!